LONDON FOOD SPOTS

Mit Aarhus

IMG_9267

IMG_0000
Feinschmecker Café

IMG_4115Di&Lara
IMG_4883         Café Hack
IMG_9210
IMG_9266
DOKK1

Jeg er netop landet efter et par dage i Danmark og efter en lang uoverskuelig kø i Stansted lufthavn er jeg endelig kommet ned at sidde i toget. Så venter der bare endnu en bustur efter togturen, men sådan er det når man ikke vil smide mange penge efter en flybillet fra Heathrow.

Efter længere overvejelse og forsøg på at gøre det muligt i forhold til mit arbejde fik jeg bestilt en flybillet ‘hjem’ til Danmark. Jeg havde både brug for at se min familie, kæreste og venner, men det går også hurtigt op for en hvor svært det er at nå det hele, når man kun har 3 dage. Jeg har dog nydt dagene fuldt ud, næsten så meget at jeg synes det var lidt for hårdt at tage afsted igen. MEN, at være så glad for to steder må vel kun siges at være et privilegie. Jeg brugte dagene på at spise god mad (tak for det mor) at være flyttet hjemmefra for første gang og så endda abroad, gør i hvert fald et besøg derhjemme til det bedste med masser af opvartning, god mad og hvad man ellers behøver, hvilket ikke er helt dårligt når man nu ikke har sin familie omkring sig til daglig til at hjælpe med det ene og det andet.

Jeg fik det lækreste tapas på Feinsmecker café i Aarhus, et nyåbnet hyggeligt sted der serverer god tapas til rimelig penge og i mit hoved ikke er som de 10 ens cafeer du finder nede ved åen. Det må næsten lyde somom jeg spiser konstant, men lørdag fik vi brunch på Café Hack hvilket også var super lækkert. Billederne beskriver vidst bedre. Inden jeg tog hjem sent her til aften var jeg også forbi DOKK1, hvilket er en del af den nye havnefront i Aarhus.

En kort update omkring hvad jeg har lavet her de sidste tre dage. Nu skal jeg vidst bare have den søvn jeg kan nå inden arbejde kalder igen i morgen.
Som tidligere nævnt arbejder jeg på et indlæg omkring det at flytte til London efter flere spørgsmål omkring det. Det skulle meget gerne komme op i morgen.

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

LONDON FOOD SPOTS