Notting Hill

2 MONTHS IN LONDON

PicMonkey Collage

Det er helt vildt som tiden flyver afsted, jeg har det stadig som om vi stod med vores bagage i lufthavnen i går. Når jeg tænker tilbage går det dog hurtigt op for mig hvor meget der er sket på de 2 måneder jeg har boet i London. Jeg har prøvet og samle et par gode stunder i collagen øverst.

Jeg har uden tvivl ikke på ét tidspunkt fortrudt min beslutning om at flytte til London, men jeg har selvfølgelig følt et kæmpe savn til alt og alle derhjemme, det tror jeg ikke man kan komme udenom. Det kan være hårdt med så mange indtryk og nye ting hver eneste dag, men det har givet en hel del at vi har det så godt i lejligheden og at der altid er nogle at komme hjem til.

Min hverdag har efter min opstart hos ALDO budt på mange timers arbejde, specielt efter jeg blev tilbudt stillingen som sales lead, der indebærer mere ansvar og anderledes opgaver. Jeg nyder dog at have mere ansvar, da det giver mig en masse erfaring, og  lønforhøjelsen der fulgte med, klager jeg da heller ikke over (haha).

Det er rart at vide at ens indsats bliver værdsat, hvilket jeg synes er anderledes fra Danmark hvor man ofte (i min alder) sidder fast i et job og ikke rigtig har mulighed for at rykke sig videre.

Dertil har London selvfølgelig også budt på en masse andre oplevelser, såvel som udfordringer de sidste 2 måneder. At flytte herover betød f.eks. at vi skulle skaffe et NI number der er ligesom det danske sygesikring, hvilket bød på en noget anderledes oplevelse i og med vi skulle til samtale på et jobcenter for at blive godkendt til at få det. Her følte man sig virkelig som en immigrant i mellem 100 udlændinge, well well NI number fik vi da og oplevelsen gjorde os jo kun klogere.
Der er flere ting end man lige regner med, der er fordelagtigt at have styr på inden man tager afsted og efter flere spørgsmål fra folk der gerne vil, eller tænker på at flytte hertil vil jeg inden for den nærmeste tid lave et indlæg med lidt basic viden. Det kunne jeg personligt godt selv have brugt inden jeg tog afsted. Så hold øje med det hvis du står og skal, eller gerne vil flytte til London.

På trods af udfordringer herovre, er oplevelserne uden tvivl med til at gøre det hele bedre og vi forsøger så vidt muligt at komme ud og se nogle ting sammen når vi kan.
Efter min tur til Notting Hill i onsdags, var jeg nødt til at tage tilbage. Så på trods af tømmermænd i går efter lidt for mange drinks lørdag på DSTRKT… tog Julie og jeg afsted og fik (igen) en alt for god lunch, på Cafe Golborne Deli. Ingen tvivl om at jeg ville bo i Notting Hill, hvis ikke jeg boede her på Harley Street.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Notting Hill