2 MONTHS IN LONDON

LONDON FOOD SPOTS

PicMonkey Collage2

1. Tiger Tiger 2. Kaffeine 3. Golborne Deli 4. Rooftop bar Oxford StreetPicMonkey Collage1
1. Honest Burgers 2. Pizza Pilgrims 3. Feng Sushi 4. KaffeinePicMonkey Collage4
1. Juice Box 2. SNOG 3. Golborne Deli 4. Juice Box

At flytte fra Aarhus til London byder på tusind nye ting, en af de helt gode er de mange gode spise/kaffe/cocktail steder. Specielt når man elsker mad og at gå ud, som mig.
Jeg har prøvet og samle nogle af de bedste oplevelser jeg har haft indtil videre (bærer dog præg af et budget der ikke har kunnet det vilde her de første 2 måneder grundet mange omkostninger), samt de steder jeg gerne vil forbi i et indlæg. Når jeg er ude at rejse er det vigtigt for mig at undersøge stedet forinden, det gør jeg ofte ved at tjekke stedet på instagram. Tro det eller lad være, men det fungerer faktisk ret godt.

GOLBORNE DELI
Ikke nemt at komme udenom denne café i Notting Hill hvis man har været forbi min instagram @amalienielsenn fornylig. Her serveres morgenmad hele dagen (jeg er stor fan af morgenmad) og dertil også lækre salater, sandwiches.. you name it. Ikke en tur til Notting Hill uden et besøg på Golborne Deli!

HONEST BURGERS – SOHO
Hyggeligt lille rustikt sted i SOHO du bør styre efter i god tid da du godt kan risikere at stå i kø, da stedet er meget populært. Efter mit vedkommende serverer de den bedste burger jeg har smagt her i London. Prøv deres hjemmelavede lemonade, den er top.

PIZZA PILGRIMS
Endnu et hyggeligt sted i SOHO med masser af charme. Her kan du få stenovns pizza med frisk mozarella og meget andet.

JUICE BOX – OXFORD STREET
Lækker friskpresset juice inden arbejde, aftale eller som pause på shoppingturen. Du kan selv mixe juicen som du vil og det smager alt for godt. JUICE BOX ligger flere steder på Oxford Street.

FENG SUSH
God sushi til prisen (det kan selvfølgelig ikke måle sig med sticks, men hvem kan det). Egner sig godt til take away da restauranterne ikke altid er så hyggelige og så har de vilde tilbud om søndagen på sharing platters.

TIGERTIGER BAR
Både mulighed for mad og cocktails. Jeg har dog kun afprøvet deres natteliv, med lidt for mange daqaries med hindbær og passionsfrugt. De var til gengæld rigtig gode!

ROOF TOP BAR – OXFORD STREET
En pop-up roof top bar der gemmer sig lige inden Hydepark på Oxford Street, du kan få både mad, øl og cocktails. Der findes rigtig mange pop-up restauranter herovre som er helt vildt lækre og unikke!

SHAKE SHACK
Burgers og pomfritter i læssevis. Næsten som at være i NY. Det er en oplevelse værd og det smager super! ShakeShack i Covent Garden har en god placering, men forbered dig på kø, det er populært.

SNOG
Frozen Yogurt kan altid gøre dagen bedre og specielt SNOG. Det er en kæde, så butikken er at finde flere steder i London, b.la. i Covent Garden og i Selfridges. Du kan også være heldig at fange deres frozen-yo bil ved Waterloo (London Eye).

STEDER JEG GERNE VIL BESØGE

FLAT IRON
Skulle servere lækre steaks til ordentlige penge. Dertil kan man selv vælge små side dishes. Jeg er sikker på det bliver et af mine næste restaurantbesøg.

Social Wine and Tapas
Stedet siger lidt sig selv. Her skulle man kunne få god tapas og vin, hvilket jeg er stor fan af. Efter anbefaling fra en god engelsk veninde vil alt for gerne tilbringe en god aften her.

STICKS’N SUSHI
Næsten for dårligt at jeg har ikke har været forbi Sticks endnu, men pengene skal jo lige række til det. Ingen tvivl om at de har noget af det bedste sushi herovre, det mener flere af mine engelske venner i hvert fald.

   

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

2 MONTHS IN LONDON