LFW 2015

D A Y O F F

image

image

image

image

Det er endelig blevet tid til en fridag for mit vedkommende. Da jeg arbejder i retail falder mine fridage forskelligt fra uge til uge, men det generer mig egentlig ikke da det skaber lidt variation i ugerne og giver mulighed for at komme ud, mens cafeer og gader ikke er overcrowded af turister og londons travle befolkning. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg til tider savner min stille villavej derhjemme.

Jeg er stået tidligt op i dag (første gang det er sket på en fridag, tro det eller ej) nå, men jeg er smuttet ned på en nærliggende café, ved navn kaffeine for at få en kaffe og lidt alenetid med bloggen… der er godt nok meget at lære omkring alle dens funktioner. Senere skulle der også gerne komme et indlæg op omkring den Louis Vuitton event Kirstine og jeg deltog i, i sidste uge (hint, se de fine billeder af udstillingen jeg er i gang med at redigere på min computer).

Min dag skal bruges på at få en tid til reparation af skærmen på min iPhone og derefter skal jeg mødes med mine to svenske veninder Katarina og Sandra i Notting Hill. Vi skal bruge dagen på at få en god frokost på en af Notting Hills skønne cafeer (must visit område hvis du kommer til London) og ellers bare shoppe lidt, det er nemlig payday i dag.

Håber i får en god dag, vejret herovre er i hvert fald i top.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

LFW 2015