D A Y O F F

LOUIS VUITTON EXHIBITION – SERIES 3

IMG_8502

IMG_8216

IMG_8507

IMG_8215

IMG_8503

IMG_8504

IMG_8505

Under London Fashion Week sker der så mange ting, en af dem var denne Louis Vuitton udstilling i Covent Garden. Billetterne var gratis, så min danske veninde Kirstine og jeg   tog et smut forbi, efter (endnu en gang) at have spenderet et par timer med shopping på Oxford Street. Udstillingen var bygget op gennem flere lokaler og specielt rummet hvor en dame sad og lavede en Louis Vuitton taske fangede min opmærksomhed. 30 timer per. taske, så lang tid bruges der. Chokerende.

Jeg fik taget et par billeder, men iPhone 6 er ikke altid den bedste kvalitet så jeg glæder mig til jeg får mit eget kamera herover så jeg kan få nogle ordentlige billeder op. Der findes generelt rigtig mange forskellige gratis events herovre, det er bare om at undersøge det i god tid så man er klar over hvornår de falder.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme forbi nogle af de gratis udstillinger museerne tilbyder, den idé arbejder jeg videre på. Indtil da holder jeg ofte øje med Time Out’s site omkring fashion exhibitions her i London, det er dog ikke dem alle der er gratis.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

D A Y O F F