LOUIS VUITTON EXHIBITION - SERIES 3

Notting Hill

image

image

image

image

image

image

image

image

image

På min fridag i onsdags besøgte jeg et af Londons skønneste områder, Notting Hill. Jeg mødtes med Katarina og Sandra, mine to svenske veninder der ligeledes bor her i London. Katarina studerer sin bachelor herovre, mens Sandra tager et english course for at forbedre sit sprog. Sandra skal ’kun’ være her i 6 uger, men planen er at overbevise hende om at hun skal blive længere. Der findes tusindvis af courses herovre og mange af dem er virkelig tiltalende, derfor overvejer jeg stærkt at forsøge og spare op til et eller to, da de  desværre ikke er helt billige. Det kan dog godt gå hen og blive lidt svært da London som sagt er en dyr by.

Tilbage til onsdag. Notting Hill har de smukkeste gader og hyggeligste cafeer, det savner jeg meget omkring London central hvor der er flere restauranter.
Gade efter gade i området består af de flotteste hvide byhuse, men i det indre Notting Hill dukker også de fineste farvede byhuse op, som gør området til noget helt specielt.

Vi fik den lækreste frokost på café Golborne Deli. Uden tvivl den bedste avokado med poached egg og laks jeg har fået og iskaffen toppede da kun det hele. Cafeen ligger lidt skjult og er ikke lige en af dem man spotter, som de populære cafeer Granger&Co, The Diner osv. Den ligger perfekt hvis man som os vælger at gå langs Portobello Road Market for derefter at få brunch, frokost eller hvad man lige lyster.

Efter et par timen i solen på cafeen, shoppede vi lidt i Zara og besøgte som sagt markedet der byder på alt lige fra mad til smykker, hatte osv. Jeg tænker at smide et indlæg op omkring de mange markeder der er et besøg værd her i London for der er virkelig mange!

Dagen gik efter mit hoved alt for hurtigt, men nok om det. Nyd billederne, jeg skal uden tvivl snart forbi Notting Hill igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOUIS VUITTON EXHIBITION - SERIES 3