Moving to London

Long time no see

Der har været alt for stille herinde et stykke tid. At man ofte siger at London er en travl by er uden tvivl sandt og når man oveni det også gerne vil opleve en masse, er der ikke meget tid at hente til at sidde stille et par timer med computeren.

Jeg har har de to sidste uger b.la. spist fødselsdagsbrunch med Katarina på en café TRADE i Shoreditch, et super fedt område der har masser af små hyggelige cafeer og masser af natteliv. Dertil har jeg også været til Chanel Mademoiselle Privé exhibition, hvilket faktisk var lidt skuffende..

I sidste weekend havde jeg besøg af min dejlige veninde, Helene fra Danmark. Den stod på shopping, hygge, god mad og ikke mindst en tur i Londons natteliv. Vi fik de lækreste pizzaer på Pizza Union ved Kings Cross, det er et helt vildt hyggeligt og billigt sted.

På trods af det godt kan lyde som 2 uger med tid til en masse skal de 40-45 timers arbejde også lige regnes med og når det er gjort er der ikke meget tid at hente. Jeg nyder mine fridage i fulde drag, men kunne dog stadig godt tænke mig at have mere tid til at se mere af England. Men på trods af lange dage på job er det, det hele værd når det som i dag lige har været payday og en god løn er trillet ind på kontoen. Jeg nyder den engelske skat mere og mere (du kan tjene op til 10600kr free herovre, lidt et andet frikort end i Danmark).

Det er endelig blevet weekend og min familie kommer på besøg, så jeg glæder mig til at vise dem London og alt det jeg har oplevet de sidste 3 måneder.

image   image

image

image

image

imageimage image

image

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Moving to London